EnergiWatch

Nu vil olieselskaberne oplade elbiler

De har et vidtforgrenet net af tankstationer, de har kapital, og de er under stærkt pres for at blive mere klimavenlige.

En Audi e-Tron bliver "tanket" i Davos i Schweiz. Størstedelen af elektriciteten kommer fra vandkraft og atomkraft. | Foto: Reuters/Arnd Wiegmann

MÜNCHEN: EU har ingen ingen fælles strategi for udrulning af ladeinfrastruktur. Anderledes forholder det sig i Storbritannien, der frem til årsskiftet var medlem af EU.

Her vil Royal Dutch Shell frem til 2025 etablere 50.000 ladestandere, og bliver ambitionerne indfriet, vil Europas største olieselskab stå for en tredjedel af de ladestandere, der er målet i den britiske klimaplan.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs