EnergiWatch

Höegh LNG må lave stor skattehensættelse

Både Höegh LNG og Awilco LNG hævede indtægterne i andet kvartal sammenlignet med samme periode sidste år. For førstnævnte blev det alligevel til tab på bundlinjen, som er blevet trukket ned af en skattehensættelse.

Foto: PR/Höegh LNG

De to LNG-rederier Höegh LNG og Awilco LNG melder begge om stigende indtægter i andet kvartal. Alligevel endte bundlinjen i hver sin farve for de to rederier.

For Awilco LNG, der ejer to LNG-skibe, blev minus vendt til plus med et overskud før skat på 3,3 mio. dollar fra et tab på 5,3 mio. dollar på samme tid sidste år. Det ud af en omsætning, der steg til 12,7 mio. dollar mod 5,1 mio. dollar på samme tid sidste år, men som lå lavere end de 17,6 mio. dollar, det blev til på toplinjen i første kvartal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs