EnergiWatch

Rørleverandør udvider med ny fabrik

Salling Plasts nye produktionsanlæg gør det muligt at fremstille komplette rørføringer og skal ydermere også rumme et innovationscenter.

Foto: PR Salling Plast

Om få dage rykker plastkoncernen Salling Plast ind i et nyt produktionsanlæg, der også bliver selskabets fremtidige hovedkontor.

Den nye fabrik ligger i Hurup Thy i Nordvestjylland og har krævet en investering på et tocifret millionbeløb. Til gengæld breder produktionsanlægget sig over 3.000 kvadratmeter med et tilhørende lagerområde på 20.000 kvadratmeter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs