EnergiWatch

John Fredriksen sælger ud af aktier i Seadrill

Shippinginvestoren og rigmanden John Fredriksen fortsætter ifølge norske medier med at nedbringe sin ejerandel i sit pressede boreselskab Seadrill, der bakser med at få en redningsplan på plads.

Foto: Ints Kalnins/Reuters/Ritzau Scanpix

Norsk-cypriotiske John Fredriksen fortsætter med at sælge ud af aktier i Seadrill, som han tidligere har været formand for.

Norske medier herunder E24 og Finansavisen skriver, at John Fredriksen nu ejer under 20 pct. af aktierne i det pressede boreselskab, som arbejder på at lande en omfattende redningsplan.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs