EnergiWatch

Maersk Drilling hæver forventningerne

Maersk Drilling hæver sine forventninger til 2021 forud for kvartalstallene fra boreselskabet fredag. Selskabet venter nu at lande et driftsresultat før særlige poster på op mod 330 mio. dollar i 2021.

Foto: Maersk Drilling

Maersk Drilling opjusterer forventningerne til 2021.

Selskabet ser nu et driftsresultat før af- og nedskrivninger og særlige poster (ebitda) på 290-330 mio. dollar mod tidligere 260-310 mio. dollar.

I en meddelelse skriver selskabet torsdag, at de hævede forventninger baserer sig på en "stærk driftsmæssig performance."

"Især har de fire dybvands-flyderigge, der blev genaktiveret i løbet af første og andet kvartal, fortsat med at overgå oprindelige driftsmæssige forventninger siden kontraktopstart i forhold til højere finansiel oppetid og lavere omkostninger," skriver selskabet i meddelelsen.

Samtidig meddeler Drilling, at selskabet nu ser investeringer i niveauet 110-130 mio. dollar mod tidligere 120-140 mio. dollar.

Maersk Drilling fremlægger fredag tal for andet kvartal.

Maersk Drilling opnår kontrakt for Mærsk Innovator

Ineos trækker danske startups med ind i CCS-projekt 

Mere fra EnergiWatch

Shell vil ud af mørket med nyt klimamål

Oliegiganten går nu et skridt videre end de andre i toppen af industrien med et mål om at halvere sine udledninger allerede i 2030. Sådan lyder det på bagkant af et kvartal, hvor Shell firedoblede indtjeningen.

Noreco lander mindre overskud

Det norske olieselskab er tilbage med plus på bundlinjen og sætter stor lid til især to satsninger i den danske Nordsø.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs