EnergiWatch

Maersk Drilling hæver forventningerne

Maersk Drilling hæver sine forventninger til 2021 forud for kvartalstallene fra boreselskabet fredag. Selskabet venter nu at lande et driftsresultat før særlige poster på op mod 330 mio. dollar i 2021.

Foto: Maersk Drilling

Maersk Drilling opjusterer forventningerne til 2021.

Selskabet ser nu et driftsresultat før af- og nedskrivninger og særlige poster (ebitda) på 290-330 mio. dollar mod tidligere 260-310 mio. dollar.

I en meddelelse skriver selskabet torsdag, at de hævede forventninger baserer sig på en "stærk driftsmæssig performance."

"Især har de fire dybvands-flyderigge, der blev genaktiveret i løbet af første og andet kvartal, fortsat med at overgå oprindelige driftsmæssige forventninger siden kontraktopstart i forhold til højere finansiel oppetid og lavere omkostninger," skriver selskabet i meddelelsen.

Samtidig meddeler Drilling, at selskabet nu ser investeringer i niveauet 110-130 mio. dollar mod tidligere 120-140 mio. dollar.

Maersk Drilling fremlægger fredag tal for andet kvartal.

Maersk Drilling opnår kontrakt for Mærsk Innovator

Ineos trækker danske startups med ind i CCS-projekt 

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs