EnergiWatch

Norske myndigheder kritiserer sikkerheden på Maersk Drillings borerig

Det norske Petroleumstilsynet retter i en ny tilsynsrapport hård kritik af jackup-riggen Mærsk Inspirer, der arbejder i Yme-feltet i Nordsøen og ejes af Maersk Drilling Norge. Tilsynet fandt ni regelafvigelser, viser rapporten.

Foto: Maersk Drilling

Petroleumstilsynet har under et tilsynsbesøg fra maj til juni i år fundet en lang række regelafvigelser på Maersk Drillings jackup-rig Mærsk Inspirer, der arbejder i Yme-feltet sydøst i Nordsøen.

Ifølge rapporten har tilsynet identificeret ni såkaldte regel-afvigelser på Mærsk Inspirer, og afvigelserne er rettet mod Maersk Drilling Norge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs