EnergiWatch

Vestjysk serviceselskab er tilbage i stifternes hænder

Efter All NRG's opløsning genovertager de oprindelige stiftere Q-Star Energy. Allerede i første år stiles der efter en vækst på mindst 50 pct., der skal findes både uden for landets grænser og uden for oliesektoren.

Foto: Nils Husted

Q-Star Energy bliver nu atter Q-Star Energy. Efter knap syv år som en del af All NRG køber servicevirksomhedens direktører Henrik Hansen og Niels Orla Rasmussen koncernens olie- og gasforretning tilbage. En overtagelse der sker i forbindelse med, at Via Equity sælger den øvrige del af selskabet til Swire Energy Services.

Virksomheden har indtil nu løst entreprenøropgaver i den danske og norske olie- og gassektor både onshore og offshore. Dette vil også efter ejerskiftet forblive kerneforretningen. Men mulighederne for at skabe vækst i andre sektorer med behov for specialiseret arbejdskraft er også under overvejelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Kanslerkandidat bringer Vestas-lussing ind i valgkamp

Efter en tysk valgkamp, hvor klima har fyldt alt og ingenting, kastede Vestas mod slutningen en granat, der gav genlyd med kritik af mølleproducenten for dårlig stil og dårlig timing, samt af regeringen for en dårlig energipolitik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs