EnergiWatch

ISS indgår femårig aftale med Equinor

Kontrakt til 2 mia. kr. på bl.a. bygningsservice, kantinedrift, teknisk service og sikkerhed ryger på danske hænder efter at svenske Coor tidligere i år mistede en del af opgaverne.

Større kontrakter med flere services indbygget var præcis, hvad ISS-topchef Jacob Aarup-Andersen lagde vægt på i et interview med EjendomsWatch i april. | Foto: Thomas Lekfeldt

ISS har indgået en femårige kontrakt med det norske energiselskab Equinor til en årlig værdi på 550 mio. norske kr. - svarende til cirka 400 mio. kr.

Det meddeler serviceselskabet onsdag.

Aftalen, der ifølge ISS er den største facility management på det norske marked, inkluderer også mulighed for forlængelse på yderligere fem år.

"Det er en stor dag for ISS. Vi er meget stolte af at have indgået dette strategiske samarbejde med Equinor og sætter stor pris på tilliden. Nu ser vi frem til at levere services af højeste kvalitet, som vil bidrage til et motiverende arbejdsmiljø og en enklere og mere produktiv hverdag for Equinors medarbejdere," udtaler Carl-Frederik Bjor, der er administrerende direktør for ISS Facility Services i Norge, i en pressemeddelelse.

ISS skal levere rengøring, kantinedrift og catering, teknisk driftssupport samt kontor- og sikkerhedsservices, til 12 kontorlokationer i seks forskellige norske byer, fremgår det af meddelelsen.

ISS og Forsvaret enige om at ophæve tabsgivende milliardkontrakt

ISS og Coor vinder servicekontrakter til knap 2 milliarder kroner med DSB

ISS-topchef efter tabsgivende kontrakter: "Vi undervurderede kompleksiteten"

Topchef melder ISS ud af kampen om at være billigst  

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs