EnergiWatch

Norsk bank spår konsolideringsbølge i drilling de næste 12 måneder

Flere af de økonomisk pressede rigselskaber er blevet restrukturerede og lettet for gæld, og derfor vil der komme en bølge med fusioner og opkøb, forventer norske SpareBank 1, skriver Finansavisen.

Foto: Colourbox

Flere rigselskaber inden for den pressede rigindustri er blevet restruktureret og lettet for tunge gældsbyrder, og derfor vil der inden for de næste 12 måneder ske en konsolidering med opkøb og fusioner blandt rigselskaberne.

Det forventer norske Sparebank 1 Markets i en ny sektoranalyse ifølge Finansavisen med overskriften "welcome to the M&A Show".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs