EnergiWatch

Maersk Supply Service vinder dets største projektkontrakt nogensinde

Maersk Supply Service har sikret sig en stor kontrakt med Libra Consortium i Brasilien.

Foto: Maersk Supply Service

Maersk Supply Service har sikret sig en stor kontrakt med Libra Consortium i Brasilien. Selskabet, der er en del af A.P. Møller-Mærsk, skal stå for at lægge ankre ud til et nybygget FPSO, som er et flydende produktions- og opbevaringsfartøj.

Det oplyser Maersk Supply Service.

Projektet omhandler blandt andet konstruktion og installation og gennemføres i 2021 og 2022.

"Dette er et af de største projekter af sin art, der tildeles i år, og vi er meget stolte over at have vundet det. Med denne kontrakt vil vi styrke vores aktiviteter i Brasilien betydeligt, og vi vil videreudvikle vores kontor i Rio de Janeiro," siger Rafael Thome, administrerende direktør for Maersk Supply Service i Latinamerika.

Det er den største kontrakt af denne art, som selskabet nogensinde har vundet.

Libra Consortium ejes i fællesskab af Petrobras (40 pct.), Shell Brasil (20 pct.) TotalEnergies (20 pct.), CNODC (10 pct.) og CNOOC Limited (10 pct.).

Maersk Supply Service skal lægge 24 torpedoankre, der hver vejer 120 ton og 23 meter lange, ud på 2000 meter vanddybde ved Mero 2-projektet.

Siden 2017 har Maersk Supply Service udvidet sine tilbud til at være en leverandør af løsninger, der er specialiseret i bugsering, fortøjning og installation af store flydende strukturer, hvilket er en integreret del af den maritime ekspertise, der er nødvendig for både offshore vind- og olie- og gasmarkeder.

"Med denne kontrakt når Maersk Supply Service endnu en vigtig milepæl. Vi har skaleret vores virksomhed siden 2017 og har nu vundet og med succes gennemført projekter i Afrika, Latinamerika og Europa," siger Oliver Trouvé, chef for integrerede løsninger i Maersk Supply Service.

Maersk Supply Service åbner kontor i Norge

Maersk Supply Service får ny kommerciel direktør 

Mere fra EnergiWatch

OK køber varmevirksomhed

Fra 1. november bliver Dansk Varme Service en del af OK-koncernen, som vil styrke sit fokus på det voksende marked.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs