EnergiWatch

Dansk atom-startup henter profil fra Maersk Drilling

Maersk Drillings strategichef skifter til den danske udvikler af flydende atomkraftværker, Seaborg. Det har potentialet til at levere enormt bidrag til at afhjælpe klimakrisen på en fair facon, begrunder han.

På syv år er Seaborg vokset til godt 60 mand. Nu tilføjes også en økonomidirektør. | Foto: Seaborg Technologies

Endnu ligger Seaborg fortsat at balancerer mellem at være en startup og en scaleup-virksomhed. Imidlertid synes balancen hastigt at være i færd med at tippe med de seneste meldinger om markante millionindsprøjtninger fra bl.a. Bestseller-ejeren Anders Holch Poulsen. Nu præsenteres så endnu et markant navn, der bl.a. skal hjælpe med at holde hus med finanserne.

Dominic Charnock er således hentet til som økonomidirektør for den danske udvikler af atomkraftreaktorer. Han kommer til fra en stilling som chef for Strategic & Business Finance hos Maersk Drilling siden 2017, hvor han de seneste små to år desuden har været VP for rigselskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Oliepriserne tynges af smittespredning

Den seneste opblussen af coronavirus sker, efter at Organisationen af Olieeksporterende Lande og allierede - også kendt som Opec+ - har valgt at øge olieproduktionen med 400.000 tønder om dagen i august.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs