EnergiWatch

Transocean udsætter betaling på 400 mio. dollar og levering af to boreskibe

Det amerikanske rigselskab Transocean har indgået aftale med skibsværft om senere levering af to nye ultra-deepwater boreskibe. Det betyder en udskydelse af betalinger for 400 mio. dollar.

Foto: PR/Transocean

Transocean, som er et af verdens største rigselskaber, har netop indgået en aftale med det Singapore-baserede skibsværft Jurong Shipyard om, at to ultra-deepwater boreskibe skal levere senere end planlagt. Dermed udskydes betalinger for 400 mio. dollar., fremgår det af meddelelse fra selskabet.

Transocean har ligesom en række andre drillingselskaber haft et hårdt 2020 med tab og tilbagegang på grund af, at olie- og gasindustrien generelt har været under pres.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs