EnergiWatch

Prosafes ejere sidder tilbage med 1 pct efter omfattende redningsplan

Prosafe kan med sin redningsplan barbere mere end 1 mia. dollar af gælden. Aftalen medfører stor udskiftning i ejerkredsen, men forretningen fortsætter uændret, siger CEO til ShippingWatch. Blandt aktionærerne er Lauritzen Fonden.

Foto: PR-FOTO

Der bliver skiftet markant ud i ejerkredsen hos hotelrigselskabet Prosafe, efter selskabet fredag blev enig med långiverne om en omfattende redningsplan.

Selve aftalen indebærer en reduktion af gælden på mere end 1 mia. dollar og dermed konverteres omkring 99 pct. af aktierne i selskabet, som går til Prosafes långivere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs