EnergiWatch

Aktivister får tredje bestyrelsesmedlem valgt ind hos Exxon

Anders Runevad står tilbage som den eneste af de fire kandidater foreslået af aktivistgruppen Engine No. 1, som ikke er blevet valgt til bestyrelsen hos oliegiganten.

Exxon-topchef Darren Woods' hovedbrud er blevet større, eftersom klimaaktivisterne Engine No. 1 er lykkedes med at få optaget tre mand i olieselskabets bestyrelse. | Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS / X90143

Det vakte allerede stor opsigt, da det kom frem, at det klimaaktivistiske investeringsselskab Engine No. 1 havde fået valgt to medlemmer ind i bestyrelsen hos supermajoren Exxon Mobil.

Engine No. 1 har nemlig aldrig lagt skjul på, at målet er at få oliekæmpen til at skrue kraftigt ned for de fossile brændsler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs