EnergiWatch

Seadrill sælger fem rigge til ophugning

Det John Fredriksen-kontrollerede Seadrill har ifølge Finansavisen solgt fem rigge, der skal ophugges i Tyrkiet.

Foto: Seadrill

Boreselskabet Seadrill har solgt fem rigge, der skal ophugges i Tyrkiet.

Det skriver Finansavisen i Norge med henvisning til retsdokumenter fra konkursretten i Texas. Seadrill har været under konkursbeskyttelse i USA siden sidste år, og har siden da været i gang med en omfattende restrukturering.

Nærmere bestemt er der tale om fire semirigge og et enkelt boreskib, som til sammen indbringer Seadrill 37,8 mio. dollar.

Riggene har gennem længere tid været lagt op, og der var heller ikke udsigt til, at de var på vej tilbage i arbejde. Det er tidligere anslået, at det ville kunne koste op mod 100 mio. dollar at gøre riggene klar til at bore igen, skriver Finansavisen.

Seadrill udpeger nye medlemmer til topledelsen 

Seadrill Partners slipper ud af konkursbeskyttelse og er gældfri 

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs