EnergiWatch

Solstad reducerer underskud og er forsigtig optimist for 2021

Det hårdt pressede offshorerederi Solstad kommer ud af første kvartal med et markant mindre underskud, mens stigende aktivitet i olie, gas og vind skaber forsigtig optimisme for det kommende år.

Foto: Solstad Offshore

Solstad oplever mildt stigende aktivitet i olie- og gas-sektoren, som har været med til at reducere underskuddet i årets første måneder.

Det norske offshorerederi leverer et nettounderskud på 310,3 mio. norske kroner, en markant forbedring fra et underskud på 2,2 mia. norske kroner i samme periode sidste, viser Solstads kvartalsregnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs