EnergiWatch

Er Maersk Drilling ved at miste sin store fordel i drilling?

Flere af Maersk Drillings største konkurrenter har fået høvlet milliarder af gælden i de seneste måneder, og det kan stille det danske boreselskab dårligere på markedet, vurderer Fearnley Securities. Topchef Jørn Madsen er mindre bekymret, lyder det til ShippingWatch.

Foto: Stine Bidstrup/Stine Bosse/Ritzau Scanpix

Mens konkurrenterne rundt omkring i verden har fået barberet milliarder af dollar af gælden de seneste måneder, kan Maersk Drilling have mistet et af deres stærkste kort på hånden.

Det danske selskabs topchef Jørn Madsen har aldrig lagt skjul på, at en generel høj gæld i industrien har stillet Maersk Drilling bedre end rivalerne. Noget, som Madsen italesatte så sent som på den årlige generalforsamling i april.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs