EnergiWatch

Alfa Laval køber Stormgeo i kæmpe handel

Stormgeo, som har den tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen som bestyrelsesformand, er blevet opkøbt i en milliardhandel af svenske Alfa Laval. Købet skal sikre en stærkere digital udvikling inden for vejrprognoser og ruteplanlægning.

Søren Andersen, CEO hos Stormgeo. | Foto: Stormgeo

Tech-selskabet Stormgeo, som har den tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen som bestyrelsesformand, er blevet opkøbt af den svenske Alfa Laval-koncern i en stor handel.

Prisen for selve opkøbet ligger på omkring 3,6 mia. norske kr. svarende til 2,7 mia. kr., hvorefter Stormgeo bliver en del af Alfa Lavals maritime forretning. Det oplyser Stormgeo i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs