EnergiWatch

Total starter stort projekt i Angola under budget

Det franske olieselskab har sat produktionen i gang ved Zinia Phase 2-projektet i Angola, som ventes at levere 40.000 tønder olie om dagen fra næste år.

Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS / X07453

Produktionen fra prospektet Zinia Phase 2, som er en del af Block 17 i Angola, er blevet skudt i gang. Det bekræfter Total, der er operatør på oliesatsningen.

Opstarten er sket til et omkostningsniveau, der er 10 pct. under budgettet. Det betyder, at der er blevet sparet 150 mio. dollar i forhold til forventningerne på forhånd.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs