EnergiWatch

Equinor fortsætter britisk satsning med to nye kraftværker

Selskaberne vil etablere et brint- og et gaskraftværk med CO2-rensning i den industritunge Humber-region i Storbritannien.

Foto: Equinor PR

Der er godt gang i den industriområdet Humber, som den britiske regering har udpeget som et særligt vigtigt sted at sætte ind over for i forhold til grøn omstilling, og hvor myndighederne sammen med Equinor har meldt ud, at de vil bruge godt 2,7 mia. norske kr. til en række projekter.

Nu annoncerer oliegiganten Equinor og det skotske energiselskab SSE, at duoen sammen vil etablere to kraftværker, hvis de kan få lovning på tilstrækkelig støtte fra myndighederne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs