EnergiWatch

Maersk Driling bekræfter milliardkontrakt

Selskabet har sikret sig en boringskontrakt i Ghana til en værdi af 370 mio. dollar, 2,3 mia. kr., med Tullow Oil Ghana.

Foto: PR / Maersk Drilling

Maersk Drilling bekræfter, at selskabet har sikret sig en boringskontrakt i Ghana til en værdi af 370 mio. dollar med Tullow Oil Ghana.

Det skriver Mærsk Drilling i en meddelelse torsdag, efter at selskabet annoncerede kontrakttildelingen i starten af februar i år.

Kontraktværdien på cirka 370 mio. dollar er eksklusive levering af yderligere service og potentielle performancebonusser, skriver Maersk Drilling, der pointerer, at kontrakten startede 1. april 2021 og løber i cirka fire år.

Kontrakten har ifølge Maersk Drilling en progressiv dagsratestruktur for hele perioden, men der er dog visse bestemmelser, der efter en indledende periode på 18 måneder tillader et skift til en markedsdækket dagsratestruktur samt en tidligere opsigelse for Tullow Ghana.

Kontrakten er for ultra-deepwater boringsskibet "Mærsk Venturer", der skal bore efter olie ud for Ghanas kyst.

Maersk Drilling sikrer kontraktforlængelse

Britiske Tullow Oil i stort fald efter dispensation om gældsbetaling

Mere fra EnergiWatch

Store shippingselskaber spiller på forskellige heste i klimaræset

Der er brint, LNG og ammoniak, og så er der også metanol og LPG – Buddene er mange, når man spørger store spillere som Maersk, Ardmore, Exmar og Shell om deres bud på fremtidens brændstof og teknologier. Alle er dog enige om, at det er nødvendigt at gøre noget nu.

Ørsted skal sparke nyt liv i landvinden

Muligheden for at opføre irske repoweringprojekter er blandt hovedårsagerne til Ørsteds comeback i europæisk vind med køb af aldrende irsk portefølje. Havvind er dog også tænkt med ind i synergi-ligningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs