EnergiWatch

Maersk Driling bekræfter milliardkontrakt

Selskabet har sikret sig en boringskontrakt i Ghana til en værdi af 370 mio. dollar, 2,3 mia. kr., med Tullow Oil Ghana.

Foto: PR / Maersk Drilling

Maersk Drilling bekræfter, at selskabet har sikret sig en boringskontrakt i Ghana til en værdi af 370 mio. dollar med Tullow Oil Ghana.

Det skriver Mærsk Drilling i en meddelelse torsdag, efter at selskabet annoncerede kontrakttildelingen i starten af februar i år.

Kontraktværdien på cirka 370 mio. dollar er eksklusive levering af yderligere service og potentielle performancebonusser, skriver Maersk Drilling, der pointerer, at kontrakten startede 1. april 2021 og løber i cirka fire år.

Kontrakten har ifølge Maersk Drilling en progressiv dagsratestruktur for hele perioden, men der er dog visse bestemmelser, der efter en indledende periode på 18 måneder tillader et skift til en markedsdækket dagsratestruktur samt en tidligere opsigelse for Tullow Ghana.

Kontrakten er for ultra-deepwater boringsskibet "Mærsk Venturer", der skal bore efter olie ud for Ghanas kyst.

Maersk Drilling sikrer kontraktforlængelse

Britiske Tullow Oil i stort fald efter dispensation om gældsbetaling

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs