EnergiWatch

Equinor uddeler store servicekontrakter til hele Norge

ABB og Siemens Energy skal fortsat servicere det elektriske udstyr på alle Equinors installationer i Norge.

Foto: Equinor PR

Det norske olieselskab Equinor har tildelt et par af de større rammeaftaler til en værdi af cirka 4,5 mia. norske kr. (3,3 mia. danske kr.). Der er således tale om serviceaftaler vedrørende al elektrisk udstyr på Equinors installationer i Norge – offshore såvel som onshore.

Vinderne af de to aftaler er Siemens Energy og ABB, som dermed har fået servicerettigheder på de Equinor-opererede licenser på norsk sokkel samt alle oliekæmpens landanlæg i Norge, mens Equinor ligeledes har givet selskaberne rettigheder over processeringsanlæggene Kollsnes og Kårstø på vegne af operatøren Gassco. Desuden vil aftalerne kunne benyttes verden over, oplyser Equinor.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs