EnergiWatch

Endnu et uheld rammer Seadrill-rig to uger efter påbud om at forbedre sikkerheden

Knap to uger efter, at boreselskabet Seadrill har fået påbud om at forbedre sikkerheden, er der sket endnu et uheld på en af selskabets borerigge, skriver E24. "Det er slet ikke godt," lyder det fra norsk tilsyn.

Foto: PR/Seadrill

Seadrills borerig West Mira, som kontrolleres af John Fredriksen, har været ude for et uheld, der opfattes som et "alvorligt brud på reglerne" ifølge det norske Petroleumstilsynet.

Ifølge er et såkaldt "juletræ" - et sæt med rør og ventiler, som monteres på brøndhovedet for at kontrollere strømmen af hydrocarboner - faldet til havbunden, da en ledning blev kappet under selve sænkeoperationen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs