EnergiWatch

Nyt opkøb understreger Ineos' sult efter Nordsøens rester

Opkøbet af Hess Denmark giver Ineos en meget længere tidshorisont at arbejde med i den danske Nordsø. Til gengæld har det nyerhvervede Syd Arne-felt givet dundrende underskud i årevis. Det bekymrer dog ikke Mads Weng Gade, der er daglig leder hos Ineos.

Med overtagelsen af Hess har Ineos opkøbt to partnere i Danmark på under et år. På billedet ses Syd Arne-feltet, hvor Ineos bliver ny operatør. | Foto: Hess Denmark

Ineos' opkøb af Hess Denmark sikrer selskabet operatørskabet af Syd Arne-feltet og forlænger den britiske koncerns danske olieproduktion mange år frem. Nu handler det om at presse det sidste ud af reservoiret nedenfor Syd Arne på bedst mulig vis.

Købet giver således Ineos et felt med en meget længere produktionshorisont end Nini, Nini Øst, Cecilie og Siri, som selskabet i dag er operatør på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs