EnergiWatch

Nyt opkøb understreger Ineos' sult efter Nordsøens rester

Opkøbet af Hess Denmark giver Ineos en meget længere tidshorisont at arbejde med i den danske Nordsø. Til gengæld har det nyerhvervede Syd Arne-felt givet dundrende underskud i årevis. Det bekymrer dog ikke Mads Weng Gade, der er daglig leder hos Ineos.

Med overtagelsen af Hess har Ineos opkøbt to partnere i Danmark på under et år. På billedet ses Syd Arne-feltet, hvor Ineos bliver ny operatør. | Foto: Hess Denmark

Ineos' opkøb af Hess Denmark sikrer selskabet operatørskabet af Syd Arne-feltet og forlænger den britiske koncerns danske olieproduktion mange år frem. Nu handler det om at presse det sidste ud af reservoiret nedenfor Syd Arne på bedst mulig vis.

Købet giver således Ineos et felt med en meget længere produktionshorisont end Nini, Nini Øst, Cecilie og Siri, som selskabet i dag er operatør på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Oliepriserne tynges af smittespredning

Den seneste opblussen af coronavirus sker, efter at Organisationen af Olieeksporterende Lande og allierede - også kendt som Opec+ - har valgt at øge olieproduktionen med 400.000 tønder om dagen i august.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs