EnergiWatch

Landsretten stadfester dom over HMN Naturgas

Der var tale om ulovlig priskoordination på servicering af naturgasfyr, fastslås det for fjerde gang i afgørelse over det næsten afviklede selskab. HMN's direktør forventer, at sagen stopper nu.

Foto: HMN Naturgas

Ulovligt, ulovligt, ulovligt, ulovligt. For fjerde gang er det blevet afgjort, at HMN Naturgas ulovligt koordinerede priser på servicering af naturgasfyr i 2014.

Det afgjorde Konkurrencerådet i 2016 var tilfældet, det afgjorde konkurrenceklagenævnet året efter, det afgjorde Sø- og Handelsretten i 2019, og det fastslår Østre Landsret fredag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs