EnergiWatch

Relyon Nutec's toplinje faldt med omkring en tredjedel i coronaår

Det tidligere Falck Safety Services, Relyon Nutec, var hårdt ramt af coronapandemien i 2020, der førte til et stort fald på omsætningen. Selskabet fik i løbet af året ekstra kapital til at polstre sig mod krisen. 2021 tegner bedre.

Foto: PR-FOTO

Relyon Nutec, der leverer sikkerhedstræning til offshorearbejdere, måtte notere et stort fald i resultaterne i et 2020 præget af den globale coronapandemi.

Nedlukninger af virksomhedens træningscentre som følge af pandemien bidrog til, at selskabets omsætning faldt med 35 pct. i 2020 til 535 mio. kr, viser tal præsenteret i en meddelelse onsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs