EnergiWatch

Efter "tabt år" venter Prosafe at se samtlige hotelrigge i arbejde i 2021

Hotelrigselskabet Prosafe har fået gang i hjulene efter et år, hvor det meste af aktiviteterne gik i stå i kølvandet på coronapandemien. Aftalen mellem Prosafe og Shell er endelig kommet i gang efter næsten et års udsættelse.

Prosafes flotel Safe Zephyrus er endelig kommet i gang med sit arbejde for Shell efter et års udsættelse. | Foto: PR / Prosafe

Prosafe, der leverer hotelrigge til olieindustrien, ser lyst på det kommende år, hvor selskabet er lykkedes med at få stort set alle aktiviteter i gang igen.

Det gælder bl.a. aftalen mellem Prosafe og Shell om beboelsesriggen Safe Zephyrus i Nordsøen. Aftalen blev udsat næsten et år, men ifølge Prosafes adm. direktør, Jesper K. Andresen, kom beboelsesriggens arbejde for Shells platform endelig i gang i slutningen af februar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs