EnergiWatch

Total sælger fra i franske VE-porteføljer

Frasalget er en del af planen for olieselskabet om at at opnå over 10 pct. i afkast.

Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS / X00234

Det franske olieselskab Total har solgt halvdelen af ​​sin egenkapital i to franske porteføljer af vedvarende energi til Banque des Territoires og Credit Agricole Assurances. Det skriver Renews.

Credit Agricole Assurances har erhvervet en andel på 50 pct. i en portefølje bestående af ni vindmølleparker (103 MW) og 44 solkraftværker (182 MW) til en samlet kapacitet på 285 MW.

Banque des Territoires har taget 50 pct. af aktierne i en portefølje bestående af otte solenergibedrifter med en samlet kapacitet på 53MW.

"Disse frasalg er en del af implementeringen af ​​den forretningsmodel, vi har defineret til udvikling af vedvarende energi, der sigter mod at opnå over 10 pct. afkast på egenkapitalen. Vi er glade for at udvikle vores partnerskaber med både Banque des Territoires og Credit Agricole Assurances," siger Julien Pouget, seniordirektør for vedvarende energi i Total.

Total vil udvide Danmarks olieproduktion med op til 118 millioner tønder

Total ser på elektrificering af Tyra-feltet med vindmøller

Total køber 2,2 GW solprojekter  

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs