EnergiWatch

Equinor skifter informationsdirektør

Sissel Rinde skal være informationsdirektør for det norske olieselskab, idet Bård Glad Pedersen forlader posten efter en håndfuld år.

Under ledelse af den nye topchef, Anders Opedal, har Equinor skiftet ud på en stribe poster i toppen af organisationen. Nu stopper informationsdirektør Bård Glad Pedersen. | Foto: Gwladys Fouche/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvis man har fulgt et investorkald eller en hvilken som helst anden form for Equinor-præsentation de senere år, vil man givetvis være bekendt med Bård Glad Pedersens ansigt og stemme.

Som informationsdirektør i fem år har det som oftest været hans opgave at indlede pressemøderne samt håndtere henvendelser fra medierne. Før det var han ansvarlig for ekstern kommunikation i selskabet mellem 2009 og 2013, inden han i et par år mellemliggende år var statssekretær i det norske Udenrigsministerium.

Nu overgår 44-årige Bård Glad Pedersen til en anden og udefineret funktion i selskabet. Det er hans eget valg og sker ud fra et ønske om at prøve noget nyt. Det skriver det norske medie E24.

Afløseren på posten bliver 47-årige Sissel Rinde, som har været kommunikationsdirektør i Equinors afdeling for Teknologi, projekter og boring.

 

Equinors nye topchef giver organisationen en makeover 

Equinors finansdirektør siger op 

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs