EnergiWatch

Helikopterselskab laver havkontrakt med Neptune

Belgiske NHV skal understøtte Neptune Energy på Seagull-feltet med transport til og fra boreriggen.

Foto: Mathias Julius Falkengaard

Der er nu kommet styr på, hvordan Neptune skal få fragtet personer til sit Seagull-felt i udviklingsfasen.

Det belgiske helikopterselskab NHV skal sørge for at transportere passagerer til Neptune Energys borerig på Seagull-feltet i en 18-måneder lang aftale.

"Vi er meget glade for, at Neptune Energy har besluttet atpartner med NHV. Denne nye kontrakt giver os igen mulighed for at fremvise vores sikre, pålidelige og effektive H175-tjenester," siger NHV's baseleder Jamie John.

"Seagull-passagererne vil nyde godt af vores moderne håndteringsfacilitet, mens de vil opleve komfort og sikkerhedsfunktioner i H175. Vi ser frem til at opbygge en ægte og pålideligt partnerskab med Neptune Energy og er ivrige efter at begynde at flyve på deres vegne."

Neptune er operatør af Seagull og har en kapitalandel på 35 procent. Dets joint venture-partnere er BP med 50 procent og JAPEX med 15 procent.

Helikopterselskab bedt om at øge corona-sikkerheden i Nordsøen

Nordsøens nye helikopterkonge flyver solo

Medie: Total skifter dansk helikopterleverandør

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs