EnergiWatch

Biogas Danmark ser lollandsk gasledning som grøn vækstfremmer

Den kommende gasledning til Lolland-Falster til knap 800 mio. kr. vil ifølge Biogaslobbyen sikre de nuværende arbejdspladser på de sydsjællandske øer og samtidig skabe grobund for endnu et biogaseventyr.

Formand for Biogas Danmark og viceborgmester i Lolland Kommune, Henrik Høegh, ser gasledningen til Lolland-Falster som det naturlige skridt mod 70 pct.-målet i 2030. | Foto: Biogas Danmark / PR

Den er grøn, og den fastholder arbejdspladser på Lolland-Falster.

Biogas Danmark har lutter gode ting at fortælle om den kommende gasledning på 115 km., der skal forbinde Lolland-Falster til det sjællandske gasnet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs