EnergiWatch

Kriseramte Borr Drilling får grønt lys til redningsplan

Det hårdt pressede offshoreselskab Borr Drilling har fået godkendt sin kriseplan af kreditorerne. For nyligt meldte storbanken DNB sig klar til at overtage eller sælge selskabet, der er stiftet af Tor Olav Trøim, hvis ikke der kom en løsning.

Foto: PR / Marine Money/Marine Money

Kreditorerne i det pressede offshoreselskab Borr Drilling har sagt god for den redningsplan, som blev lagt frem kort inden årsskiftet.

Det indebærer, at forfald på lån bliver udsats, mens der hentes frisk egenkapital ind i selskabet, fremgår det af en meddelelse fra Borr Drilling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs