EnergiWatch

Borr Drilling lander ny ordre hos BW Energy

Boreselskabet Borr Drilling har landet en ny kontrakt hos BW Energy, der skal bore i Afrika, og har samtidig fået en hensigtserklæring på arbejde for yderligere tre brønde. Samtidig stiger antallet af aktive borerigge i USA.

Foto: POLFOTO/AP/Daniella Beccaria/seattlepi.com

Borr Drilling stiger 5,5 pct. til 8,24 norske kr. på børsen i Oslo, efter at den norske borerigkoncern, der er rival til danske Maersk Drilling, har vekslet en hensigtserklæring til en kontrakt på to brønde for jack-uppen Norve.

Det skriver Blooomberg News.

Ordren er til BW Energy og jack uppen ventes at komme i drift til april i Gabon.

Ifølge den seneste flådestatusrapport har Borr Drilling tilføjet 35,1 mio. dollar til ordrebogen og samlet set mere end 480 dages drift.

Borr Drilling meddeler også, at Prospector 1 har modtaget en hensigtserklæring med en eksisterende kunde om yderligere tre brønde.

I USA er antallet af aktive borerigge steget for syvende uge i træk, viser en opgørelse fra olieserviceselskabet Baker Hughes, som har stået for optællingerne siden 1944.

Antallet af aktive borerigge i USA målrettet oliefelter er den seneste uge steget med 8 til 275. Inklusive boringer i gasfelter steg antallet af rigge i denne uge med 9 til 360.

Trods fremgangen er tallet langt under niveauet før coronakrisen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ShippingWatch)

Borr Drilling sælger rig og tager to rigge ud af markedet

Godt 70 rigge venter i kulissen for presset boresektor: Mange bliver sandsynligvis der 

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs