EnergiWatch

BW og Lauritzen skaber ny gas-gigant: BW Epic Kosan

Epic Gas og Lauritzen Kosan slår nu pjalterne sammen i et nyt selskab, der får navnet BW Epic Kosan. Selskabet, der får BW Group som hovedejer, har en samlet flåde på 77 skibe. Det er BW's tredje træk i LPG-segmentet på under to uger.

Foto: Global Maritime Forum

Lauritzen Kosan og Epic Gas er gået sammen for at danne en ny gigant på markedet for LPG, der får navnet BW Epic Kosan.

Det nye selskab kommer til at råde over en kombineret flåde på 77 skibe, hvoraf 53 er ejede. BW Group, der i forvejen ejer en del af Epic Gas, bliver også den største aktionær i det samlede selskab, hvor de får en ejerandel på 58 pct. Rederiets hovedkontor kommer desuden til at ligge Singapore, hvor BW Group holder til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs