EnergiWatch

BP sagsøgt for formodet rolle i sag om handelsselskab

Bank of China har sagsøgt olieselskabet BP i Singapore for sin formodede rolle i sagen om handelsselskabet Hin Leong, der er kollapset efter svindelanklager mod stifter-familien. Det sker i et forsøg på at inddrage kreditorernes tabte penge, skriver Bloomberg.

Foto: JASON LEE/REUTERS / X01757

Olieselskabet BP i Singapore er blevet sagsøgt af Bank of China for sin formodede rolle i sagen om det kollapsede handelsselskab Hin Leong.

Det sker i et forsøg på at inddage penge til kreditorerne, skriver Bloomberg News. BP afviser bankens anklager og oplyser – uden at uddybe – at de vil forsvare sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs