EnergiWatch

Seadrill-aftale udløber uden en ny er på plads

Det pressede rigselskab Seadrill har passeret udløbsdatoen for en aftale med en række kreditorer uden at det i mellemtiden er lykkedes at lande en ny aftale, oplyser selskabet. Seadrill jagter fortsat en restrukturering, men risikerer nu at skulle i retten.

Foto: Seadrill Partners

Rigselskabet Seadrill, der kontrolleres af John Fredriksen, kan endnu engang mærke presset fra kreditorerne, der forsøger at inddrive deres penge.

Tilbage i november indgik selskabet en såkaldt henstandsaftale med en række kreditorer, som gjorde muligt at udsætte gældsbetalingen, men den aftale er nu udløbet, uden der er landet en ny aftale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs