EnergiWatch

Aflyste eller udskudte kontrakter giver Borr Drilling nyt stort tab

Det samlede underskud i Borr Drilling løber nu op i 1,5 mia. kr. i 2020 ovenpå et nyt stort tab i tredje kvartal, hvor en lav flådeudnyttelse ramte selskabet hårdt.

Foto: PR/Transocean

Boreselskabet Borr Drilling fik endnu et markant milliontab på bundlinjen i tredje kvartal, hvor lav beskæftigelse for flåden spillede ind.

Senest blev det til et tab på 58,5 mio. dollar før skat, svarende til 365,2 mio. kr., i tredje kvartal. Og det seneste underskud betyder, at selskabet samlet har tabt 245,5 mio. dollar svarende til lige over 1,5 mia. kr.  i de første ni måneder af 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs