EnergiWatch

Dan Jørgensen stoler på markedet efter Tyra-forsinkelse

Energiministeren er ikke bekymret for den danske forsyningssikkerhed, selv om det altafgørende gasprojekt Tyra er ramt af stor forsinkelse.

Hvad gør man, når næsten alt den gas, man forventede at kunne forsyne danskerne med, pludselig forsvinder ud af billedet i et år? Det spørgsmål er energiminister Dan Jørgensen (S) blevet tvunget til at forholde sig til. | Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

I den danske olie- og gasindustri er der intet over eller ved siden af genopbygningen af Tyra. Det Total-opererede storfelt behandler normalt omkring 90 procent af alt den gas, der bliver brugt i Danmark.

Men det har lange udsigter, før Tyra igen bliver en sådan forsyningsgarant.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs