EnergiWatch

Noreco får underskud trods gunstig prisaftale

Selv om Noreco kan sælge olie for langt mere, end den er værd, står det norske olieselskab med røde tal på bundlinjen efter tredje kvartal. Det skyldes først og fremmest et lavere produktionsniveau end sidste års.

De gamle Tyra-anlæg ankom i august til Frederikshavn Havn efter planen. Til gengæld kommer det nye Tyra - desværre for Noreco - først på plads et år senere end planlagt. | Foto: Total PR

Det norske olieselskab Noreco har et stykke hen ad vejen kunnet svæve under de værste konsekvenser fra corona-krisen, idet selskabet qua sin opkøbsaftale med Shell har sikret sig realiserede oliepriser på 75,3 dollar per tønde i tredje kvartal – langt over markedets på 42,7 dollar.

Alligevel har det ikke været nok til at give Noreco sorte tal på bundlinjen. Den næststørste olieaktør i dansk sektor lander således et underskud på 3 mio. dollar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs