EnergiWatch

Tyra-feltet bliver næsten et år forsinket

Den forventede produktionsstart på Tyra-feltet, der er under ombygning, bliver nu udskudt fra 2022 til andet kvartal af 2023 som følge af corona-virus. Fire af de nye anlæg kan først installeres et år senere end planlagt, oplyser operatøren Total.

2020 har stået i nedtagningens tegn for Tyra-projektet - og det er gået efter planen. Værre ser det ud med produktionen af de nye anlæg. | Foto: Total

Samarbejdspartnerne omkring genopbygningen af det store Tyra-felt har nu for alvor fået corona-pandemien at mærke.

Således melder de fra morgenstunden ud, at den forventede første produktion fra feltet er blevet udskudt med næsten et år. Det viser, hvor vanskeligt det er at arbejde med et globalt projekt i en tid, hvor corona-krisen har spredt sig verden over.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs