EnergiWatch

Norsk oliejæger dykker dybere i rødt

Olieselskabet DNO, som fokuserer på Nordsøen og Mellemøsten, nedskriver felter for over en milliard og øger underskuddet i tredje kvartal.

DNO gik ind i Kurdistan i 2004 som en af de første olieproducenter, og i dag er området det klart vigtigste for det norskbaserede selskab. Manden på billedet er ikke ansat hos DNO. | Foto: Atef Hassan/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvis man i DNO's nye kvartalregnskab lader blikket vandre fra nøgletallene for tredje kvartal 2020 og over mod det samme kvartal i fjor, opdager man ret hurtigt, at der ud fra disse parametre ikke er meget, der er gået den rette vej.

Salget er faldet fra 227 mio. dollar til 163 mio. dollar – ikke ligefrem proportionalt med produktionsudviklingen, selv om DNO er gået fra at levere 122.754 tønder olieækvivalenter om dagen i snit til nu 113.742 af slagsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs