EnergiWatch

Equinor fordobler underskuddet

Med massive milliardnedskrivninger af aktiverne borer det norske olieselskab sig længere ned i dyndet. Den fremadrettede usikkerhed er betydelig, konstaterer afgående topchef.

Der venter hård læsning for topchef Eldar Sætre i hans sidste regnskabspræsentation hos Equinor, når han torsdag formiddag holder oplæg for investorerne for sidste gang. Mandag overlader han roret til Anders Opedal. | Foto: Alastair Grant/AP/Ritzau Scanpix

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

CIP lukker fond 11 milliarder over målet

Med den bredeste investorskare hidtil har Copenhagen Infrastructure Partners sikret sig tilsagn på 52 milliarder til sin seneste fond, der allerede er begyndt at blive fyldt med såvel vind som vand og affald.

Dan Jørgensen er loren ved fremrykkede biogaspuljer

Biogas Danmark så gerne, at man fremrykkede biogaspuljerne til tre lige store årlige runder af 678 mio. kr. i 2024-2026. Klima- og energiminister siger, at det vil skabe mindre konkurrence og øgede udgifter.

Northern Lights indgår ny CCS-aftale

Industrien i de norske fylker Fredrikstad, Sarpsborg og Halden overvejer at lagre CO2 på norsk sokkel. De indgår nu en hensigtserklæring med Equinor, Shell og Total.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs