EnergiWatch

Total trækker sig fra 8. udbudsrunde i Nordsøen

Regeringen indkalder til politiske drøftelser om 8. udbudsrunde, efter at Total har trukket sin ansøgning og dermed skabt "betydelig usikkerhed" om udbudsrunden. Der er brug for større klarhed omkring investeringerne, lyder det fra Total.

"Total ser fortsat potentiale i den danske Nordsø, og vi har en ambition om at fortsætte udvikling og efterforskning i den danske Nordsø på en ansvarlig og bæredygtig måde," lyder det fra Total, som nu trækker sig fra den omdiskuterede 8. udbudsrunde. | Foto: Total PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dan Jørgensen er loren ved fremrykkede biogaspuljer

Biogas Danmark så gerne, at man fremrykkede biogaspuljerne til tre lige store årlige runder af 678 mio. kr. i 2024-2026. Klima- og energiminister siger, at det vil skabe mindre konkurrence og øgede udgifter.

Hofor vil realisere potentielt tab med sindsro

Det vil være ærgerligt, men ingen katastrofe, hvis Hofor skal realisere et potentielt tab på knap 100 mio. kr. på prissikring af strømsalg, siger selskabet. Hvis tabet realiseres, vil forretningen for strømslag nemlig bare stå stærkere på den lange bane.

Ørsted afviser "defensivt" opkøb

Milliardopkøb i europæisk landvind betyder ikke, at der fremover skal satses mindre på havvind, fastslår Mads Nipper, der indikerer, at investeringsmålet på 200 milliarder står foran løft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs