EnergiWatch

Brancheforening for olie- og benzinforhandlere savner afklaring om regler for biobrændstof

Regeringen vil forlænge krav om at blande biobrændstof i benzin og diesel, og det vækker utilfredshed hos Brancheforeningen Drivkraft Danmark, der savner klarhed og mere permenter regler på området.

Der skal fortsat blandes biobrændstof i tanken, selv om det skader klimaet mindst lige så meget som traditionel, fossil olie. | Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Brancheforeningen Drivkraft Danmark, som organiserer landets olie- og benzinforhandlere, er ifølge Politiken utilfreds med, at regeringen vil forlænge kravet om at blande biobrændstof i benzin og diesel med i hvert fald et år.

Før nytår indførte Folketinget danske regler for at sikre, at Danmark opfylder EU’s krav om vedvarende energi i biler og tog, men der var ifølge avisen tale om en lappeløsning, som et flertal af partierne gik med til, fordi EU-kravene kun skulle gælde ét år, i 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs