EnergiWatch

Logistikselskab har rejst sig efter oliekrisens uppercut

Global Gravity, der transporterer rør til borerigge, blev slået helt ud under den seneste oliekrise. I dag er selskabet i kraftig vækst og samarbejder med flere af branchens største producenter.

Der sker for mange ulykker i forbindelse med transport af rør til borerigge, mener Kenneth Hagelskjær. Derfor har han udviklet et koncept til håndering og transport af rør til platformene. | Foto: Global Gravity PR

Den esbjergensiske underleverandør til olieindustrien Global Gravity har firedoblet antallet af medarbejdere siden sommer. Dengang var de fire, i dag er der 12.

Selskabet, som leverer et håndteringskoncept for og transport af borerør, samarbejder i dag med oliekæmper som Total, Equinor og Wintershall DEA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs