EnergiWatch

Atlantic Petroleums underskud vokser

Oliefeltet Orlando skulle være i stand til at producere 10.000 tønder dagligt, men har aldrig været højere oppe end på 5.000 tønder og har en realiseret produktion på blot 3.300 tønder dagligt.

Bestyrelsesformand Ben Arabo, har endnu ikke fået vendt skuden. Foto: Atlantic Petroleum

Atlantic Petroleum leverede igen i tredje kvartal et underskud, som i de foregående kvartaler i år. I tredje kvartal blev underskuddet 6,0 mio. kr., og for de første ni måneder af i år er underskuddet samlet opgjort til 23,4 mio. kr.

Bruttofortjenesten er et stort rundt nul både for kvartalet og for perioden. Det samme som omsætningen.

Selskabets oliefelt Orlando leverer ikke som ventet, og derfor er værdien af feltet nedskrevet med 2,3 mio. kr. i kvartalet. I andet kvartal blev der nedskrevet med 17,2 mio. kr.

Den realiserede produktion ligger på omkring 3.300 tønder dagligt. Fortsætter produktionen på det, niveau vil der først i første kvartal komme cash flow fra feltet, skriver Atlantic og ikke som tidligere ventet i slutningen af i år. Feltet skulle være i stand til at producere 10.000 tønder dagligt, men er aldrig nået højere end 5.000 tønder på toppen.

Atlantic venter fortsat et nettounderskud for hele året, som det var tilfældet efter andet kvartal, hvor selskabet for første gang offentliggjorde forventninger til hele året.

Atlantic Petroleum: Intet nyt fra Orlando-operatør

Equinor borer jackpot med stort oliefund

 

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere