EnergiWatch

Medie: Koreanske rederier går sammen om at byde på Qatars LNG-ordrer

En række sydkoreanske rederier kan gå sammen for at få fingrene i de store ordrer på LNG-transport, der er på vej fra Qatars storstilede LNG-projekt, skriver Yonhap.

Foto: Bloomberg/Bloomberg

Fem sydkoreanske rederier overvejer at gå sammen i en alliance for at byde ind på ordrer for transport af flydende naturgas, LNG, fra Qatars store LNG-projekt.

Det skriver det sydkoreanske nyhedsbureau Yonhap.

De fem rederier – Korean Line Corp., Pan Ocean Co., SK Shipping Co., Hyundai LNG Shipping Co. og H-Line Shipping Co. – vil mandag præsentere deres planer for det store projekt ved et møde i Doha i Qatar, siger en anonym kilde fra et af rederierne til mediet.

Qatar ventes at placere ordrer for transport af LNG hen mod slutningen af året, og der kan blive brug for op mod 40 LNG-skibe til at sejle den flydende naturgas fra landet, der er verdens største producent af LNG.

De sydkoreanske værfter er i forvejen favoritter til at lande ordrer på at bygge mange af de nye LNG-skibe, og nu håber en række af landets mellemstore rederier så at være med i kampen om at drive de mange skibe.

 

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ShippingWatch)

Totals "aggressive" LNG-udvidelse når længere ind i Indien

Gassen går af den grønne omstilling

 

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere