EnergiWatch

Olietanker udsat for angreb ved Oman

Et af John Fredriksens Frontline-skibe er blevet angrebet ud for Fujairah i Omanbugten. Besætningen er blevet samlet op, fortæller kilder til ShippingWatch. Flere skibe er ramt.

Tankskibet Front Altair skal eftersigende være sunket efter angreb nær Oman. | Foto: Marinetraffic.com / NTB / Ritzau Scanpix

Et skib fra tankrederiet Frontline er blevet udsat for et angreb tæt ved Fujairah i Omanbugten. Det skriver flere medier, og ShippingWatch har fået oplysningerne bekræftet af kilder i industrien.

Skibet, som er ejet af Frontline, skulle være på vej mod Japan og lastet med naphtha. Skibet hedder Front Altair og er bygget i 2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs