EnergiWatch

Utilfredsstillende omsætning giver røde tal hos Viking Supply

En "utilfredsstillende" omsætning i det svenske offshore-rederi Viking Supply resulterede i et underskud på bundlinjen i årets første kvartal. Rederiets topchef forventer, at supplymarkedet fortsat vil være udfordret resten af 2019.

Foto: Viking Supply Ships

Årets første kvartalsregnskab fra det svenske offshore-rederi Viking Supply afspejler de hårde vilkår, som fortsat præger offshore supplymarkedet.

Med en omsætning på 78 mio. svenske kroner fik rederiet et negativt driftsresultat på 22 mio. svenske kroner i kvartalet og måtte notere et underskud på i alt 17 mio. svenske kroner i regnskabsbøgerne. Det fremgår af selskabets kvartalsregnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs