EnergiWatch

Supply Service får kontrakt fra stort amerikansk olieselskab

Et stort amerikansk olieselskab har tildelt Maersk Supply Service en kontrakt.

Foto: Maersk Supply Service

Maersk Supply Service, der igen er en del af de fortsættende aktiviteter hos Mærsk, efter at det ikke lykkedes at få skilt sig af med selskabet på en tilfredsstillende måde, har vundet en kontrakt hos et stort amerikansk olieselskab.

Det fremgår af en meddelelse torsdag morgen.

Maersk Supply Service skal levere fortøjningsudstyr til flydende produktions- og opbevaringsfartøjer for kunden, som ikke nævnes ved navn i meddelelsen.

Opgaven skal udføres i Gulf of Guinea, og foreberedelserne er allerede sat i gang, mens det forventes at opgaven til havs vil begynde i løbet af fjerde kvartal af 2019.

Maersk Drilling overvejer nye afskedigelser i Norge

Mærsk køber nyt brændstofsystem til Supply Service-skibe

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs